Pehea e wehe ai a hoʻololi i ka Sila o ka Pneumatic Cylinder

E hoʻouka a wehe i ka pneumatic cylinder:
(1) I ka hoʻokomo ʻana a me ka wehe ʻana i ka cylinder pneumatic, e mālama pono iā ia me ka mālama pono e pale aku i ka pōʻino i ka cylinder pneumatic.Inā ʻoi aku ka nui o ka nui a i ʻole ke kaumaha, hiki ke hāpai ʻia.
(2) ʻO ka ʻāpana sliding o ke koʻokoʻo piston e pale aku i ka hui ʻana me nā mea ʻē aʻe, i ʻole e waiho i nā ʻōpala ma luna o kona ʻili, e hōʻino ai i ka sila a hoʻoheheʻe ʻia ka pahu alumini honed.
(3) Ke hoʻokaʻawaleʻia ka pneumatic cylinder, pono e hoʻopau muaʻia, a laila e wehe i nā pilikia. ʻeha loa.Inā ʻoi aku ka paʻakikī o ka hoʻopaʻa ʻana o ka paipu o ka ea, e hoʻololi i ka cylinder.
(4) Ma mua o ka hoʻoponopono ʻana i ka pneumatic cylinder, e hoʻomaʻemaʻe mua i ka ʻili o waho o ka cylinder pneumatic, e hoʻolohe i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, a holoi ʻia.
(5) Pono e mālama ʻia ka mālama ʻana a me ka hoʻololi ʻana i nā ʻāpana i loko o ka cylinder ma kahi maʻemaʻe a ma luna o ka hana.ʻAʻole pono e loaʻa nā mea ʻokoʻa a i ʻole nā ​​​​mea ʻoi ma luna o ka ʻili hana, i ʻole e ʻoki i nā ʻāpana o ka cylinder.

Hoʻololi i ke apo hoʻopaʻa:
(1) E hoʻomaʻemaʻe mua i ka ʻili o ka pahu cylinder, a laila e hoʻokaʻawale i ka cylinder, akā pono e hana ʻia ma ke kauoha i kauoha ʻia a ʻaʻole hiki ke hoʻohuli ʻia.
(2) E makaʻala ʻaʻole e hoʻopōʻino i ke awāwa kau ʻana o ke apo seal cap hope i ka wā e wehe ai.E holoi i ka momona a puni ka sila piston i mea e maʻalahi ai ka wehe ʻana.
(3) Ma hope o ka wehe ʻana i nā apo sealing, e nānā pono iā lākou, a hoʻomaʻemaʻe i ke poʻo cylinder i ka manawa like.E hamo i ka sila hou me ka momona a hoʻokomo.I ka hoʻokomo ʻana i ke apo sealing, e ʻoluʻolu mai hoʻohuli i kona kuhikuhi, i hiki i ke apo sealing hou ke loaʻa kahi hopena sila maikaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Oct-13-2022